tisdag 18 mars 2014

Alla dessa val

 
Jag tycker den här bilden säger mer än 1000 ord. Men det är ju inte alltid så enkelt. Ibland måste man få vara ledsen och låg också.
Eller vad tänker ni..?

6 kommentarer:

 1. Jo det måste man få vara. Men man får inte fastna i den känslan. Var ledsen, släpp det och gå vidare. Låter lätt, men är svårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite övning kan behövas ibland innan man landat o lärt sig. Det är viktigt att kunna släppa saker också o gå vidare. Kramen!

   Radera
 2. Helt rätt! Det är en egenskap som hjälper oss att sträva efter det goda, och få oss att må bra. Att inse skillnaden helt enkelt. Kan man inte må dåligt, så kan man inte heller må bra. Alla 25-örespsykologer som irrar runt på nätet och gallskriker om att man ska tänka positivt står mig upp i halsen. Endast några få har kunskapen som krävs för att förstå det mänskliga psyket, resten är en svans av "positivtänkare" som försöker slå mynt av sin okunskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig fullständigt. Sånt står även mig upp i halsen. Ha det bra!

   Radera
 3. Ja man måste tillåta sig hela känsloregistret och efter regn kommer solsken ;-) när, hur och varför...ja det är bara att följa med i svängarna. Men detta är min uppfattning, alla tycker olika om saker och ting, tur är väl det....
  kram/c

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant o så fint skrivet. Tack för dem orden. Kram!

   Radera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.