torsdag 27 september 2012

Nya ljud

Nu har jag bott några veckor i nya lägenheten och har börjat vänja mig vid alla nya ljud. Det är underbart skönt att slippa den tungt trafikerade vägen som jag bott på. Man vande sig vid ett ständigt trafikbrus och behövde bara lyssna på trafiken för att veta om det var lunchtid eller kvällsrusning...inget jag saknar.

Det är läskigt lyhört i ett hyreshus. Det är väldigt tyst och lugnt så jag ska absolut inte klaga men någon ovanpå har ganska hög äckelfaktor. Exakt kl 05.00 varje morgon hostar en äldre man upp lungorna, vädrar dem och harklar tillbaka dem..typ. Jag vaknar med ett ryck varenda morgon! Brr! Vilket ljud! Kl 6 inhalerar han något för då väser det o surrar o sen kommer 5 nysningar o.c.h kl 7 varje j-a morgon stönar han inne på toan innan nr 2 (antagligen...) I morse blev jag tjurig o harklade tillbaka (barnsligt, jag vet) Men såna privata ljud vill jag helst slippa lyssna till!

Håller på att lägga sista handen vid mitt nya lilla retrokök och bilder kommer! Hoppas allt är bra med er alla!
Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Å fy så äckligt! Det skulle jag bara inte klara jag min äckelmagade mes. Hörselkåpor hade jag varit tvungen att ha. Visst... det är väl såklart synd om gubben som har såna problem men..... Jag säger bara men....... Bläääääk

    SvaraRadera
  2. jag var på väg att ta en annan lägenhet innan jag hittade den här vi har. den andra har en granne med kraftig kol och spyr och skriker upp halva lungorna. nu bor jag en bit bort och hör honom bara om vi går förbi. fy fan vad äckligt.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.