tisdag 20 mars 2012

morgonpigg ^^

Jag har helt vänt på dygnet numera och måste hitta tillbaka till mina naturliga vanor igen. Tips någon? Det känns som man är jetlaggad fast man inte är det..
Det är inte kul att vara upp kl halv 5 på morgonen ^^
dagarna blir såå långa och så är man lika trött på kvällen igen.. och den onda cirkeln är i gång..
anledningen till att jag inte kan sova så bra nu är att knäet värker och ilar och då är det lika bra att stiga upp....

Jag har pysslar lite hemma; rensat ur garderoben och lämnat in 5 kassar med kläder till Röda Korset. Nu blev det gott om plats i garderoben :) lika många påsar gick till soptunnan kan jag avslöja..Skönt att rensa!

Nästa projekt är att få till bloggen lite. Väntar på svar från en som har ett foto som jag verkigen skulle vilja låna..vi får se!!
en bra tisdagsmorgon önskas!Den här styvbiten räckte gott till mitt köksbord. Kul med lite färg :)

6 kommentarer:

 1. wow vilka färger!
  idag ska jag skiva bananer och äta med kanel o linfrö.
  kram till dig och glad tisdag//

  SvaraRadera
 2. Inte kul att få för lite sömn på grund av värk. Kanske du kan ta dig en eller två korta powernap under dagen?! Å inte är det konstigt att du är trött på kvällen så mycket som du styr med :) Glöm inte heller att värkmedicin gör att man blir trött. Men snart.... snart ska du ju få ordning på känt (för det har jag bestämt) och då kanske rytmen kommer tillbaka.
  Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, powernaps är bra. Sover nästan bäst då. Nån gång på eftermiddagen.. Jag har dessvärre ingen värkmedicin, bara Panodil :(

   Radera
 3. Om jag vaknar tidigt så går jag alltid och lägger mig en stund mitt på dagen, men om knät värker så är det ju inte så lätt att slappna av.

  SvaraRadera
 4. Ja, en tupplur mitt på dagen kan göra susen. Jag har slutat att ligga kvar i sängen om jag inte kan sova utan går hellre upp och hittar på något sova får man göra sedan..

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.