onsdag 20 juli 2011

Yoga is da shit

Jag har gått den långa vägen när det gäller yoga. På mitt första yogapass våren 2007 kom jag knappt ner på alla 4 och kände mig lika smidig som ett kassaskåp.. och jag mådde pyton efteråt.. men jag gav det 2 chanser till och nu vill jag inte leva utan yoga!! Sakta men säkert har jag blivit vigare och mjukare i kroppen.
bilder från http://www.dreamstime.com/


I yogan finns inga krav. Inga prestationer. Inget behov av att jämföra sig med någon, inte ens med sig själv för kroppen mår olika från gång till gång. Man behöver inga trendiga träningskläder, pyjamasen duger om man är på det humöret. Man kan öva yoga vart man än befinner sig. Yoga äger!
Gillar ni yoga?

4 kommentarer:

 1. Har funderat på det flera gånger, men har en bekant som hållit på i flera år och hon menar att jag inte skulle klara det. Att det är för tufft. Schysst va (not)... så jag har liksom tappat sugen. Får bli Mindfulness för mig till hösten

  SvaraRadera
 2. Yoga är helt toppen. Vi var några stycken på jobbet som körde ett pass i veckan ett tag. Men sen slutade vår "ledare" och det rann ut i sanden. Kanske man skulle återuppta det hemma. Har ju program och allt...

  SvaraRadera
 3. Jag testade för några år sedan och blev lite intresserad, men sen blev det inget mer.
  I förra månaden laddade jag ner en film: yoga for absolute beginners och har testat några gånger och det funkade! Skönt att kunna göra det hemma i vardagsrummet.
  Så du ska inte ge upp Hulda!

  SvaraRadera
 4. Man kanske skulle testa, försiktigt ... :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.