tisdag 27 mars 2012

Rudolf har namnsdag..

..och min detoxkur går mot sitt slut. Jag måste erkänna att jag ser fram emot det! Jag har aldrig varit så törstig någonsin i hela mitt liv som den här månaden!! Vilket resulterat i den irriterande bieffekten att man måste springa på toan i tid och otid..

Däremot så har utrensningen tagit fart på det fysiska planet. Rent konkret så har jag rensat i skåp och lådor och kastat bort en hel del gamla prylar och skänkt lika mycket till Röda Korset. Jag har putsat och fejat och sorterat och det är roligt nu när man njuter av resultatet av det. Det är som att tankarna hinner i kapp en medans man sorterar olika saker.

Nu går vi mot ljusare tider!


Längtar tills man kan se midnattsolen från köksfönstret.. Snart!


Jag har oxå äntligen fått energi nog att flytta hemifrån "på riktigt". Det blev så när jag flyttade att jag lämnade kvar en hel del kläder och gamla skolböcker, leksaker från barndomen m m i deras förråd och ett skåp som jag huserat i. Jag har fått fina vinkar då och då om att ta hem det men det har bara inte blivit av. Förrän nu. Dock får kofferten med mina gamla barnkläder stå orörd. Det får bli ett annat kapitel. Hoppas allt är bra mer er!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det låter. Jag tror inte jag har flyttat hemifrån helt. Inte om man tar en titt i mammas förråd ;)

    SvaraRadera
  2. "Det är som att tankarna hinner i kapp en medans man sorterar olika saker".

    SÅ SANT och så klokt uttryckt!!!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.