måndag 20 februari 2012

Man ser ljuset i tunneln när solen visar sig

Så skrev en vän på facebook i dag och jag kunde inte komma på det bättre själv. Jag har inte svårt för mörkret och den mörka tiden men det är ändå nåt visst när solen visar sig på himlen <3

Det blev en bloggpaus för mig, det var som om orden tystande, inspirationen gick på lågvarv och jag blev helt handlingsförlamad. Jobbig känsla. Tack alla ni som hört av er och puffat för en uppdatering här på bloggen. Det värmer!

Det är min knäskada som spökar för mig. För er som inte vet det och som vill veta så skadade jag knäet på ett gympass med kickboxning i juli 2010. Efter 2 operationer varav den senaste i november förra året och en lång rehabilitering så kunde jag bara konstatera att jag nu återigen har lika svår värk som innan operationen. Nu har min snygge väldoftande ortoped, tur det man ska väl ha lite trevligt mitt i allt elände.., bestämt sig för att prova "sista halmstrået" och det är att få injektioner med Artzal(tuppkamsextrakt) som sprutas in i knäleden var 7:e dag i 5 veckor. Då vi har långt till sjukhus så blir det många och långa bussresor. Jag fick oxå bekosta läkemedlet själv då det inte längre ingår i högkostnadsskyddet. Så det är bara att hålla tummar och tår att det ska hjälpa!
Har någon av er erfarenhet av "tuppkamssprutor"?

En glad hund i bara pälsen...

Ett par kvarglömda - eller fastfrusna? handskar på räcket
utanför porten..
Ett halvruffigt mobilfoto
Ville visa er det vackra vinterlandskapet
Snön tunger ner grantopparna så de ser alldeles sorgsna ut

6 kommentarer:

 1. lilla skogsbilden innehåller två hjärtan - ser du det?
  kram och må gott fina skogskvinna ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det missade jag, måste kika. Tack detsamma fina Jeanettish <3

   Radera
 2. Jag ser också hjärtana ♥
  Glad att få läsa lite även om vi uppdaterar varandra via andra kanaler ibland. Jag håller tummarna för att sprutorna kommer att hjälpa, och jag är fortfarande lite ledsen i ögat för att vi bor såååå långt från varandra!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ha tittat på granbarren hi hi
   Det är underbart med sociala medier ibland så man kan hålla kontakten på olika sätt :) Åh, vad gullig du är. Jag känner det likadant! kram!

   Radera
 3. Skönt att du är tillbaka. Vi har längtat efter dig.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.