söndag 2 oktober 2011

Awards!

 Jag har fått en Bloggutmaning!
Det tackar jag stort för! Har nämligen lite bloggtorka och kan behöva en kick därbak för att komma igång igen..
Upplägget är :fem påstående ska avslutas och sedan skickas vidare till ytterligare fem andra bloggare!

 • När ingen ser/hör mig så så brukar jag prata för mig själv. Jag blir grymt generad om någon kommer på mig och brukar då låtsas tugga ett tuggummi eller prata i en mobil..
 • Jag går aldrig hemifrån utan  att veta vart jag ska gå!
 • Min blogg heter som den gör för att det hör ihop med en kämpig ålderskris som jag hade. När jag var yngre sade folk jag kände ofta Fröken Henriksson till mig, alltifrån lärare på skolan till äldre släktingar och jag gillade det verkligen! Så jag grubblade mycket på hur det skulle bli när jag blev äldre.. var jag ingen Fröken Henriksson då liksom? Så en dag bara bestämde jag mig! Jag är visst Fröken Henriksson. Det har inget med ålder att göra! Så när jag började blogga var namnet givet :)
 • Vågade jag så skulle jag Det här är en svår fråga för jag jobbar redan för det. Att bli mera "mig själv". Att våga säga ifrån när människor kommer in i mitt liv och kör över mig med sina idéer och åsikter. Men även att skapa tid för att vara kreativ vilket kräver mod att våga vägra stress när många andra kutar omkring med mobilen i högsta hugg..
 • Om tio är kommer jag att  ha förverkligat flera av mina drömmar om att skapa, bo åtminstone periodvis på ett varmare ställe..
Jag skickar vidare till:
jeanettes.bloggo.nu
Marianne
eh.. mular ni mig i snön när första snön kommer..? *svälj* men jag kommer inte på fler att skicka awards till. Läste att Fröken Hulda redan fått likaså Inna..

3 kommentarer:

 1. tack frk henriksson för att du tänkte på mig! uppskattas verkligen ♥
  kram du vackra människa//

  SvaraRadera
 2. Åh, vad kul. Tack för att du tänkte på mig. Kram :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få veta lite om dina drömmar... och det där med bloggnamnet. Tänk så det kan bli. Många har undrat över Hulda. Dels brukade pappa kalla mig för det. Han hade en gammal faster eller moster som hette så (hur jag nu ska tolka det). Sen började en god vän kalla mig Hulda och då blev jag det på FB... långt innan bloggen kom till.

  Söndagskram till min vän ♥

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.