onsdag 3 augusti 2011

Bland fakturor och korsordJag fick en faktura från Telia i går på en tjänst som jag sagt upp för exakt ett år sedan (!!) Jag betalade tom sista faktura förra året i augusti så döm om min förvåning när jag fick den här fakturan.. Killen på kundstjänst var helt oresonlig. Han hävdade att jag minsann inte sagt upp bredbandet och bla bla bla.
Vad less man blir!
Jag blev uppringd av en hurtig telefonförsäljare i början av 2009 och innan jag visste ordet av så hade jag bredbandsabbonemang och digital-tv via Telia. När jag sedan kontaktade dem för att säga upp eländet så gick inte det för det var 1 års bindningstid och sedan 3 mån uppsägningstid.
Jag bet i det sura äpplet och betalade snällt (och lovade mig själv dyrt och heligt att aldrig mer låta mig övertalas av nån försäljare) och sade sedan upp bredbandet och eftersom jag varken fått någon faktura sedan augusti förra året trodde jag att saken var Oskar!
Meen där misstog jag mig!
Jag ger mig inte!
Har scannat in samtliga papper o skickat in dem till Telia och väntar nu med spänning på svaret. Jag brukar alltid dra till med att jag känner Konsumentvägledaren på kommunen... Det brukar vara effektivt..

Av detta har jag lärt mig:
 1. nonchalera telefonförsäljare!
 2. spara alltid mail och brev man skriver när man säger upp en tjänst. Alltid!
Nu går solen ner över horisonten och kvällskylan svalkar in genom balkongdörren. Nu ska jag lösa lite korsord innan John Blund förhoppningsvis kommer! Ha det bra!
bild lånad från nätet


3 kommentarer:

 1. Ge dig INTE!!! Jag bråkar fortfarande med Förs.kassan om ett j*a bostadsbidrag från 2007!!!! Dom ger sig inte... inte jag heller. Ärendet har varit uppe ända i Reg.rätten... å inte heller dom lyssnar på mig som enskild. Får väl hota med Uppdrag Granskning eller Janne Josefsson för att dom ska ta hänsyn till ALLA fakta i målet... vilket dom inte gjort.

  STÅ PÅ DIG!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Sånt där kan man bli galen på. Det är så viktigt att alltid spara allt underlag för man vet aldrig när "ormarna" kryper fram. Men det löser sig säkert. Men du får inte ge dig.

  Ps Mullbänken ligger bakom Berlinmuren. Se bild på: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kiruna

  SvaraRadera
 3. Gillar inte Telia mfl Retar mig att vi är beroende av dessa företag...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.