söndag 24 juli 2011

SAAB

Det är något som skallrar och lever om i min bil så den får snällt stå parkerad tills den ska in på service den 2 augusti. I dag fick jag låna min pappas SAAB.
Roade mig med att göra ett bildcollage på vad som anstår en SAAB- förare..

Eller vad tycker ni..? Liite pensionärsvarning är det väl ändå på SAAB 900..?

4 kommentarer:

 1. Hmmm.... jag har haft 2 SAAB. Dom var inte världens vackraste men tog mig från A till B vilket var syftet. När jag köpt den första var jag överlycklig eftersom jag var halvt handikappad utan bil och djävulskt ont i ryggen (var innan jag opererades). Det första jag får höra när jag kommer med bilen är....
  Sälj Aset Annars Byt = SAAB
  Fan vad taskigt alltså
  SAAB är bra bilar... går alltid att hitta billiga reservdelar osv. Tänk dig en NY bil... behövs en dator för att hitta felet och en dator för att laga det... No, no... här gäller gamla godingar :)

  SvaraRadera
 2. Sv. Näää... ingen pensionärsvarning. Min svärson (21 år) har en... går som tåget. Idag inget regn... men snålblåsst... Brrr... Tvättstugan bokad till 17.00... klart bättre än 07.00 ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har varit gift med en SAAB-älskare, som inte har kört något annat än SAAB de senaste 25 åren. Trots att han inte jobbar på SAAB =)

  De är säkra, trygga och håller länge.

  SvaraRadera
 4. Läckert bildcollage.Som barn var jag ofta Saabåkare eftersom min pappa gärna föredrog Saab. Minns speciellt när han kom hem från en resa och hade köpt en röd liten leksaksaab i samma modell som han själv körde. Charmigt gjort tycker jag. Härligt att göra ett besök hos dig igen och att ta del av alla goda tankar. Inlägget om världens behov av kärlek kan aldrig tillräckligt ofta upprepas.Har varit i Berlin nyligen och besökte då också koncentrationslägret Sachsenhausen. Låt det aldrig mer upprepas.Det behövs mycket kärlek i världen. Varm kram och hoppas du får en fortsatt fin sommar.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.