söndag 17 april 2011

Inspiration!

Jag vaknade med en idé i huvudet i morse. Det händer inte alltför ofta. Faktum är att det nog var så länge sedan att jag inte riktigt minns när det var senast. Plötsligt insåg jag vad som måste göras!

bild från http://www.dreamstime.com/
Full av inspiration klev jag upp och tog itu med dagen. Vilken härlig känsla!

Jag har varit så frustrerad av den där känslan man har när man kört fast, hamnat in i en återvändsgränd och när man nästan vet vad folk ska säga innan de öppnat munnen och då man som den där sura karln i ketchup reklamen inte ens vågar prova en ny smak för man har fastnat i sina egna vanor..
8 kommentarer:

 1. Det är väldigt härligt med sådana dagar då man är full av energi och inspiration från start. Bara att go with the flow och njuta!

  SvaraRadera
 2. Yipiii! Catarina har fått en ide! :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få vakna så.Det är som solstrålar i tillvaron. Det är inte alltid man får möjlighet att fånga tillfällena. Hoppas att din söndag blivit som du tänkte dig. Spännande att följa dina inslag. Ser att vi har en hel del gemensamma intressen. Kanske vill du anta en bloggutmaning? På onsdag lanserar jag första etappen.Varmt välkommen att delta i en eller flera etapper om du känner för det. Allt gott till dig.

  SvaraRadera
 4. Känslan är underbar när den väl kommer och då är det bara att köra! Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för titten hos mig, lova att komma tillbaka! :)

  De där underbara idéerna kommer även till mig ibland och då och då förverkligar jag en och annan idé också. Bara inte den där hemska Uppskjutaren hinner före... Jag kan ha lite för lätt att lyssna på lathetens röst nämligen.

  Trevlig och reflekterande blogg denna! Jag önskar fröken Henriksson en mycket trevlig kväll!

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt när inspirationen slår till så där!

  Go girl!!!

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 7. Sv: De kallade det faktiskt för ett program mot utbrändhet men eftersom den termen inte finns som diagnos enligt socialstyrelsen så valde jag att skriva utmattningssyndrom. Jag tycker också att det bättre beskriver vad det handlar om. Och utbrändhet låter så slutgiltigt.

  Sov gott!

  SvaraRadera
 8. skööönt... med idéer :)
  men nyfiken undrar vad du gjorde???
  kram till min fina ♥

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.