måndag 25 april 2011

I påskens sista skälvande timmar..

..sitter jag med min dagbok och planerar för veckan som kommer. Kvällens sena timmar är mina egna. Då mår jag som bäst, inspirationen flödar och jag är på gott humör. Då är det underbart att sitta vid datorn och skriva med en mugg rykande varmt the bredvid sig.

bild från http://www.dreamstime.com/


Lika stark som jag kan känna mig i skymningen, lika känslig är min själ. Jag har fått lära mig att stänga av mailplinget, mobiltelefonen och låta internetsidor som kan få mig att må dåligt vara. Snart väntar boken jag började på i går.  Många hälsningar från en lycklig nattuggla ;)

Ps. Är ni morgon eller kvällsmänniskor?

4 kommentarer:

 1. Oj vilken svår fråga. På grund av förra årets utmattningssjukskrivning tycker jag att jag alltid är trött. Dock VET jag att morgon och förmiddagar är mest ångestladdade (?). Eftermiddag och kväll är jag som du... njuter av lugnet och känner mig stark och tillfreds. Undrar varför?

  SvaraRadera
 2. Det är lite olika, ibland är jag pigg på morgonen och ibland sent på kvällen. Beror väl en del på hur man sover också. Det märks att ljuset gör nytta för välbefinnandet i alla fall, jag är mycket piggare nu än jag var för en månad sen. Vi behöver ljus!

  SvaraRadera
 3. beror nog på.......ibland natt & ibland morgon:))

  men vad mysigt med the o en bok,mysigt för en nattuggla:))kram

  SvaraRadera
 4. otrivs på sen eftermiddag/kväll som du vet. mår inte gott, kan sitta å tröstäta -inte bra! på morgonen är dagen ännu orörd och det kanske är det jag gillar.
  åsså gillar jag dig min fina rina ♥
  lycka till med allt idag :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Det är uppskattat.